Alle behandelingen op een rij

 

De skin treatments van dermalogica worden elke keer aangepast aan wat de huid op dat moment nodig heeft. Met behulp van facemapping wat een zone bij zone huidanalyse is, kunnen we elk huid probleem aanpakken zodat elke behandeling weer anders is.   

Om toch een indruk te geven wat de skin treatments inhouden volgt hieronder een overzicht en korte uitleg over andere behandelingen de rest van de behandelingen vind u onder het kopje prijzen.  

Tijdens de behandeling worden speciale producten en methodes gebruikt die gericht zijn op de specifieke behoefte van de huid.   

Skin treatment 30 minuten:   

Professionele dubbele reiniging, facemapping (zone-bij-zone huid analyse), exfoliatie(peeling), verzorging, huid advies.   

Skin treatment 45 minuten:   

Professoinele dubbele reiniging, exfoliatie (peeling), onzuiverheden verwijderen, masker, onder het masker een touch therapy(massage) van de schouder en nek, verzorging, huid advies.   

Skin treatment 60 minuten:   

Professionele dubbele reiniging, face mapping (zone-bij-zone huid analyse), exfoliatie(peeling), onzuiverheden verwijderen, touch therapy(massage) van gezicht, schouder, nek, masker, verzorging, huid advies.   

Skin treatment 75 tot 90 minuten:   

Professionele dubbele reiniging, face mapping (zone-bij-zone huid analyse) exfoliatie(peeling), onzuiverheden verwijderen, touch therapy(massage) van gezicht, schouder, nek, masker, onder masker een voet of een hand massage, verzorging, huid advies.  

Deze behandeling kun je ook uitbreiden tot 90 minuten door middel van apparatuur in de behandeling zoals:   

Galvanische stroom:  

- Iontherforese  

- desincrustatie   

Hoogfrequent   

Ultra sound  

- penetratie  

- desincrustatie   

Thermo therapy   

Vacuumzuig apparaat   Microneedling en nanoneedling:


bt-titan' MN verstevig en egaliseer de huid Microneedling is een buitengewoon effectieve behandeling voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Deze minder invasieve behandeling biedt mooie resultaten en is geschikt voor vrijwel alle huidtypes. Door de korte hersteltijd zijn bt-titan MN behandelingen een perfecte optie voor degenen met een drukbezet bestaan. 

gecontroleerde en precieze behandeling

Microneedling is een buitengewoon effectieve behandeling

voor het verstevigen en egaliseren van de huid.De behandeling is

geschikt voor vrijwel alle huidtypes en biedt veel waarde bij

huidcondities zoals acne, fijne lijntjes en rimpels, verslapping en

hyperpigmentatie.

ot-titan MN biedt een gecontroleerde en precieze behandeling die

wordt aangepast aan jouw specifieke huidbehoefte en comfort

Deze minder invasieve behandeling biedt mooie resultaten en is

geschikt voor vrijwel alle huidtypes. 


 

Verder kunt u de behandelingen ook uitbreiden met hars, verf, of epileer behandelingen.   

Pedicure behandeling gewoon, voor diabetisch, reuma:   

nagelriemen verzorgen  

nagels: knippen, frezen, eventueel ingegroeide of ingroeiende nagels verhelpen.  

eelt verwijderen, eventueel likdoorns verwijderen.  

verzorging aanbrengen  

deze behandeling kunt u eventueel uitbreiden met een voetmassage.   

manicure:   

nagelriemen verzorgen  

nagels eventueel knippen(bij hele lange nagels)  

nagels vijlen  

nagels verzorgen  

nagels polijsten  

verzorging aanbrengen  

deze behandeling kunt u eventueel uitbreiden met een handmassage of nagels lakken.   

Permanente make-up:   

Elke moderne vrouw wil er graag elk moment van de dag perfect uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel!   

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u s'morgens uit bed stapt. Uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht niet 'kaal' want de aangebrachte accenten makne het gezicht spekend.   

Het aanbrengen en apparatuur:   

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet.   

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Opgeleid ben ik bij Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. De unieke methode waarin de modernste technieken worden gebruikt is uw garantie voor kwaliteit.  

het pigmentatieapparaat Intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt waardoor optimale resultaten kan garaderen en waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt.   

De mogenlijkheden:   

wenkbrauw:   

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-upvolledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geepileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer comlpeet. ik werk met verschillende technieken zoals inschaduwen van de wernkbrauwen en haistroke techniek. De kleur word doormiddel van het starsystem op uw afgestemd en ik teken de wenkbrauw altijd voor zodat alles aan uw wensen voldoet.   

eyeliner:   

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, geen zorgen over uitgelopen make-up. de eyeliner kan in verschillende breethes worden gezet.   

lipliner:   

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up. bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewesnte kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.     

Bioslimming:   is een body wrap die na de eerste keer al resultaat geeft!  

Bioslimming zorgt voor:   

- Vermindering van cellulitis & centimeters  

- Versnelt gewicht verlies en metabolisme  

- Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag  

- Elimineert afvalstoffen  

- Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae  

- Voorkomt rode en blauwe spider neavies  

- Vermindert gevoel van zware benen  

- Verbeterd bloedcirculatie en vetverbranding 

    Bioslimming maakt bruinvetweefsel aan, verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën .Daarnaast heeft een uitstekende huid verstevigende en verjongende werking.
Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïne concentraties, 60 essentiële oliën en algen extracten.  

Lichaams behandelingen:   

Gehele behandeling   

thermal body therapy:   

Door middel van een Body Mapping zone-by-zone huidanalyse wordt duidelijk waar de huid van het lichaam en ook het lichaam zelf behoefte aan heeft. Dankzij warmte en de kracht van aanraken, de kenmerken van thermal body therapy treatments, ervaar je een resultaat gerichte behandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Iedere thermal body therapy treatment is volledig toegesneden op de conditie van de huid op dat moment en op datgene waar je lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Een ongekende sensatie. Thermal Body Therapy Treatments zijn mogelijk vanaf 30 minuten en uit te breiden tot 60 minuten.     

  


E-mailen
Bellen
Map