Permanente make-up 

Elke moderne vrouw wil er graag elk moment van de dag perfect uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel!   

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u s'morgens uit bed stapt. Uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht niet 'kaal' want de aangebrachte accenten makne het gezicht spekend.   

Het aanbrengen en apparatuur:   

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet.   

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Opgeleid ben ik bij Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. De unieke methode waarin de modernste technieken worden gebruikt is uw garantie voor kwaliteit.  

het pigmentatieapparaat Intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt waardoor optimale resultaten kan garaderen en waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt.   

De mogenlijkheden:   

  • wenkbrauw:   

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-upvolledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geepileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer comlpeet. ik werk met verschillende technieken zoals inschaduwen van de wernkbrauwen en haistroke techniek. De kleur word doormiddel van het starsystem op uw afgestemd en ik teken de wenkbrauw altijd voor zodat alles aan uw wensen voldoet.   

  • eyeliner:   

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, geen zorgen over uitgelopen make-up. de eyeliner kan in verschillende breethes worden gezet.   

  • lipliner:   

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up. bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewesnte kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeftE-mailen
Bellen
Map