Lichaamsbehandelingen


Gehele behandeling   

  • thermal body therapy:   

Door middel van een Body Mapping zone-by-zone huidanalyse wordt duidelijk waar de huid van het lichaam en ook het lichaam zelf behoefte aan heeft. Dankzij warmte en de kracht van aanraken, de kenmerken van thermal body therapy treatments, ervaar je een resultaat gerichte behandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Iedere thermal body therapy treatment is volledig toegesneden op de conditie van de huid op dat moment en op datgene waar je lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Een ongekende sensatie. Thermal Body Therapy Treatments zijn mogelijk vanaf 30 minuten en uit te breiden tot 90 minuten.     

Massages  

Deep thermal therapy with thermal stamp:   

dit is een intensive massage met warme stempels.  

Deze behandeling is geïnspireerd op de Thaise therapie uit de 14 eeuw. Speciale stempels worden gebruikt die zijn gemaakt van natuurlijk, niet afsluitend materiaal en die zijn gevuld met kruiden en plantenextracten die goed zijn voor de huid. Deze stempels worden warm gemaakt en hebben een ontgiftende, remineraliserende, ontstressende, exfoliërende en ontspannende werking. Klei ontrekt onzuiverheden aan de huid, Aziatische gember en witte thee stimuleren de bloedcirculatie en maken de huid mooi glad en soepel. Pijn in spieren en weefsel verdwijnt door drukpuntmassage. Het lichaam komt in balans.     

Mud massage therapy:   

Massage met modder.  

Een exotische behandeling die ontgift en reinigt door middel van klei en dankzij natuurlijke oliën een intensieve hydraterende werking heeft. Olie van olijven en druivenpitten verzorgen de huid, maken glad en zacht en beschermen tegen vrije radicalen. Een mix van Aziatische kruiden stimuleert de doorbloeding. Na afloop is de huid in balans, glad en beschermd.     

  • Lichaams exfoliations(scrubs)     
  • Body foliation therapy:   
  • Exfolierende behandeling  

Het lichaam krijgt een op maat exfoliatie in combinatie met verrukkelijke warmte. Een mix van havermout en rijstzemelen verwijdert zacht en effectief dode huidcellen, geeft de huid een mooie gloed, en vermindert vlekken ontstaan door zon en ouderdom. De huid staat open voor de heerlijke botanische oliën die tot slot volgen. Met als resultaat: een super gladde, meer egale en zijde zachte huid.   

Mineral salt scrub therapy:   

minerale zoutscrub.  

Gericht op het krijgen van meer energie of op het verminderen van stress. De huid wordt intensief gehydrateerd en gevoed en krijgt een zacht roze gloed. Zeezout en algen exfoliëren de huid en enzymen losse dode huidcellen op. Plantaardige extracten en oliën hebben een zinnenprikkelende en reinigende werking en brengen de huid in balans. De toegevoegde warmte zorgt voor een comfortabel gevoel en ontspant de geest.     

Lichaamspakkingen   

Power recovery therapy:   

Intensieve herstellende behandeling.  

Het lichaam wordt ingewreven met een mix van tarweproteïnen en honing om de huid te voeden en te hydrateren. Wasabi (mierikswortel), gember en witte thee stimuleren de bloedcirculatie en op de huid afgestemde essentiële oliën maken de huid glad en zacht. Olie van kukuinoot, olijven en druivenpitten maken vrije radicalen onschadelijk waardoor voortijdige veroudering wordt voorkomen. Vervolgens wordt het lichaam ingewikkeld waardoor de werkzame stoffen optimaal in de huid kunnen doordringen.     

Nourishing sea mud therapy:   

Voedende behandenling met zeemodder.  

Dit is ook een behandeling waarbij het lichaam wordt ingewikkeld. Klei onttrektonzuiverheden uit de huid, Aziatische gember en witte thee stiumuleren de doorbloeding en maken de huid glad. Op de huid afgestemde essentiële oliënvoeden de huid en caffeïne verstevigt de huid. Door de warme inwikkeling wordt de bloedcirculaite bevorderd en kunnen de voedende plantaardige bestanddelen beter hun werk doen.  

E-mailen
Bellen
Map