Lichaamsbehandelingen


Gehele behandeling   

  • thermal body therapy:   

Door middel van een Body Mapping zone-by-zone huidanalyse wordt duidelijk waar de huid van het lichaam en ook het lichaam zelf behoefte aan heeft. Dankzij warmte en de kracht van aanraken, de kenmerken van thermal body therapy treatments, ervaar je een resultaat gerichte behandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Iedere thermal body therapy treatment is volledig toegesneden op de conditie van de huid op dat moment en op datgene waar je lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Een ongekende sensatie. Thermal Body Therapy Treatments zijn mogelijk vanaf 30 minuten en uit te breiden tot 90 minuten.     

Massages  


Mud massage therapy:   

Massage met modder.  

Een exotische behandeling die ontgift en reinigt door middel van klei en dankzij natuurlijke oliën een intensieve hydraterende werking heeft. Olie van olijven en druivenpitten verzorgen de huid, maken glad en zacht en beschermen tegen vrije radicalen. Een mix van Aziatische kruiden stimuleert de doorbloeding. Na afloop is de huid in balans, glad en beschermd.     

  • Lichaams exfoliations(scrubs)     
  • Body foliation therapy:   
  • Exfolierende behandeling  

Het lichaam krijgt een op maat exfoliatie in combinatie met verrukkelijke warmte. Een mix van havermout en rijstzemelen verwijdert zacht en effectief dode huidcellen, geeft de huid een mooie gloed, en vermindert vlekken ontstaan door zon en ouderdom. De huid staat open voor de heerlijke botanische oliën die tot slot volgen. Met als resultaat: een super gladde, meer egale en zijde zachte huid.   

Mineral salt scrub therapy:   

minerale zoutscrub.  

Gericht op het krijgen van meer energie of op het verminderen van stress. De huid wordt intensief gehydrateerd en gevoed en krijgt een zacht roze gloed. Zeezout en algen exfoliëren de huid en enzymen losse dode huidcellen op. Plantaardige extracten en oliën hebben een zinnenprikkelende en reinigende werking en brengen de huid in balans. De toegevoegde warmte zorgt voor een comfortabel gevoel en ontspant de geest.     

  


E-mailen
Bellen
Map