De praktijk


Welkom in Schoonheids- en PedicureSalon Just for you.   

In mijn salon kunt u voor elke denkbare schoonheids- en pedicurebehandeling terecht (zie ook pagina ''behandelingen'')

Mijn salon is voor iedereen: mannen, vrouwen, tieners, jong en oud. Het maakt niet uit. De producten waarmee ik werk kan ik op elke huid aanpassen. Dit is één van de redenen dat ik voor het merk Dermalogica heb gekozen.

Ik wil u graag vertellen wat de andere redenen zijn waarom ik voor dit merk gekozen heb. 

Ik heb in verschillende salons gewerkt en daardoor ervaring opgedaan met verschillende producten, waaronder Dermalogica. Dit merk voldoet het meest aan mijn verwachtingen en de hoge kwaliteiteisen die ik aan een product stel. Het werkt niet alleen op de verzorging van de huid maar ook echt op huidverbetering. Het bevat geen kunstmatige kleur- of synthetische geurstoffen, gedenatureerde alcohol, lanoline of minerale oliën. 

Bestanddelen die populair zijn in de branche vanwege hun lage kosten, maar waarvan bekend is dat deze stoffen verscheidene huidproblemen veroorzaken. Dermalogica gaat verder: alle skin care therapists die met Dermalogica werken moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van opleiding en deskundigheid. Hierdoor wordt de kwaliteit van zowel product als salog gegarandeerd en kunt u erop vertrouwen dat de salon niet meegaat in hypes en modegrillen op het gebied van huidverzorging. 

Bovendien zitten de producten van Dermalogica in tubes en niet in potjes waardoor bederf van het prodcut tegengegaan word en hygiene op het hoogste niveau is gegarandeerd. Dit is de reden waarom ik gekozen heb voor Dermalogica. 

E-mailen
Bellen
Map